Pulse Wassenaar | Corona update
De prive studio van Pulse biedt personal training aan en voedingsadvies en is gevestigd in wassenaar. Onder andere hulp bij afvallen, levensstijl veranderen, voeding en meer. Personal training en erkend gewichtsconsulent.
personal, training, wassenaar, pulse, nutrition, afvallen, lifestyle, dieet, voorschoten, leiden,
17479
page-template-default,page,page-id-17479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Corona update

Corona update

Bij Pulse staat jouw gezondheid centraal. In de huidige periode waarin Corona een rol speelt worden er dan ook strengere regels gehanteerd om jouw gezondheid, en de gezondheid van de andere leden van Pulse, te waarborgen. Pulse zal hierin het advies van het RIVM naleven. Hieronder zijn deze maatregelen toegelicht. Sommige van deze maatregelen zijn al standaard, maar er zijn ook enkele nieuwe bij gekomen. Lees ze aandachtig door en mocht je er daarna nog vragen over hebben dan verneem ik deze uiteraard graag.

Trainingen vinden plaats op afspraak en een op een.

Alle trainingen vinden plaatst op afspraak en tussen alle trainingen vindt dertig minuten pauze en uitloopt tijd plaats. Daarnaast zijn tijdens de trainingen geen andere mensen aanwezig behalve de trainer; Bram.

Schoonmaak.

Tussen alle trainingen wordt de ruimte gedesinfecteerd en in de middag en avond vindt er een schoonmaak plaats.

Desinfectie.

Bij het betreden van de studio wordt gevraagd je handen te desinfecteren. De desinfectiemiddelen hiervoor worden verzorgd.

Minimaal contact.

Tijdens de trainingen zal het contact geminimaliseerd worden en wordt er rekening gehouden met 1,5 meter afstand.

Eigen handdoek en water.

Vanwege de huidige maatregelen is het momenteel niet meer mogelijk om handdoeken en of water uit te lenen tijdens de trainingen. Je wordt dan ook vriendelijk gevraagd om zelf je handdoek en of water te verzorgen.

Gesloten kleedkamer / toiletruimte.

De kleed- en toiletruimte zal gesloten zijn. Het is dan ook enkel mogelijk omgekleed te arriveren.

Het behoud van jouw gezondheid en daarnaast de gezondheid van de andere leden van Pulse hangen nauw samen met het naleven van deze regels. Ik vertrouw er dan ook op dat, bij het aangaan van een samenwerking, je deze regels respecteert en naleeft.

Mochten er eventuele updates zijn dan worden die op deze pagina vermeld.

Voor vragen en of het inplannen van een kennismaking kan je hieronder contact opnemen

Naam (verplicht)

Email adres (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht