Het heeft ruim twee jaar uitdenken, uitproberen, plannen en perfectioneren gekost om Impulse camp te ontwikkelen. Maar ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat het het meest effectieve trainingskamp voor vet verlies, kracht opbouw en lichamelijke ontwikkeling is. Het is dan zeker ook niet voor iedereen weggelegd, maar als je bereidt bent er voor te werken kan je geweldige resultaten bereiken! Impulse camp houdt in dat je acht weken drie keer per week intensief traint om optimaal resultaat te behalen. Dit alles wordt gedaan in groepsverband, van maximaal vier personen, in de studio van Pulse onder begeleiding van mij: Bram.

Hoe werkt het?

Tijdens de duur van acht weken word je begeleid op het gebied van:

 • Training
 • Voeding
 • Levensstijl
 • Mindset
 • Suppletie

Naast deze hoofdpunten ligt de nadruk ook op het leren en begrijpen van je lichaam. Zodat je na acht weken de kennis en handvaten hebt om dit verder door te zetten en de beste versie van jezelf te ontwikkelen. Dit wordt onder andere gedaan door niet alleen trainingen te geven, maar ook uit te leggen waarom bepaalde dingen worden gedaan en welk effect ze op het lichaam hebben. Er wordt gebruik gemaakt van powerpoint presentaties met uitleg, maar ook ontvang je bijvoorbeeld het Pulse cookbook vol met gezonde recepten. Kortom; ik geef jou alle handvaten om tijdens en na het traject succesvol je levensstijl vol te blijven houden!

Pulse personal training studio wassenaar
Data drive personal training wassenaar

Data is key.

Om het traject overzichtelijk te houden wordt alles nauwkeurig bijgehouden in een online app waarin onder andere het volgende van je terug te vinden is:

 • Trainingen
 • Gewicht
 • Vetpercentage
 • Voeding
 • Stress en slaap

Jouw persoonlijke trainingen worden bijvoorbeeld ook op een beeldscherm gezet tijdens de trainingen zodat je precies weet wat je te wachten staat. Door de trainingen, maar ook de andere onderdelen goed te monitoren kan er nog nauwkeurig naar jouw persoonlijke traject worden gekeken en worden ingespeeld waar nodig.

Deze positieve lichaamsveranderingen kan je verwachten!

 • Kracht- of krachtuithoudings vermogen
 • Lichaamsvet % afname
 • Hormonale verbeteringen
 • Energie verbeteringen
 • Slaap patronen verbetering
 • Stress levels verbeteringen
 • Voedingskwaliteit verbeteringen
 • Lichaamshouding verbeteringen

Resultaten zoals deze hierboven genoemd zijn komen uiteraard niet binnen een dag trainen, maar ze zouden ook geen leven lang moeten duren om te behalen. Door jou de juiste handvaten te geven en optimaal te trainen zal ik jou coachen voor het beste resultaat In acht weken tijd.

impulse coockbook

Kort samengevat wat Impulse camp inhoud.

 • 8 weken, 3 keer per week trainen in groepsverband van maximaal 4 personen (in totaal 24 trainingen!).
 • Persoonlijke, data driven trainings-, voedings- en suppletieplannen.
 • Pulse cookbook. Vol met gezonde en makkelijk te maken recepten

Momenteel staan er geen camps op de planning

Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf?!

 Wil je gelijk inschrijven en je plaats reserveren voor een van de trainingskampen kies dan een van de opties hieronder. Wil je graag nog wat meer informatie neem dan vrijblijvend contact met mij op. Let op het Impulse camp wordt maar een aantal keer per jaar gehouden en vol=vol.
De planning van het de eerste helft van 2022 staat online de tweede helft wordt later vrijgegeven.

Ervaringen

Veel gestelde vragen

Wat houdt Impulse camp in.

-8 weken, 3 keer per week trainen in groepsverband van maximaal 4 personen (in totaal 24 trainingen!).
– Persoonlijke, data driven trainings-, voedings- en suppletieplannen.
– Pulse cookbook. Vol met gezonde recepten.

Voor wie is het?

Iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen in acht weken tijd. Gevraagd wordt om minimaal 90% te geven tijdens het traject om optimaal resultaat te behalen. Tuurlijk kan het zo zijn dat het af en toe niet lukt om je aan de voeding of training te houden en dit is menselijk. Hierop wordt ook zo goed mogelijk ingespeeld, maar een minimale inzet van 90% in nodig om optimaal resultaat te behalen.

Is er een bepaalde leeftijd die je moet hebben?

De impulse camps worden gegeven aan iedereen vanaf 20 jaar.

Zijn de training voor zowel mannen als vrouw?

Ja alle impulse camps zijn mixed camps. Dit houdt in dat zowel vrouwen als mannen aanwezig zijn tijdens de trainingen. Met als uitzondering het speciale Impulse Women camp. Deze is speciaal voor vrouwen ontwikkelt.

Is er een minimaal en maximaal aantal deelnemers?

Het minimale aantal om een Impulse camp te geven is twee personen. Het maximale is vier personen  per Impulse camp. Het komt zelden voor dat er te weinig deelnemers zijn, maar mocht dit het geval zijn dat wordt dit tijdig aangegeven. Daarnaast kan je bij elk Impulse camp zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn en hoeveel mensen er dus al hebben ingeschreven. Veelal schrijven veel koppels, vrienden, vriendinnen zich met zijn tweeën in om elkaar nog beter te motiveren en het garandeert ook meteen dat het camp doorgaat.

Wanneer wordt het Impulse camp gegeven?

Impulse camp wordt maar een aantal keer per jaar gegeven. Vol=vol wees dan ook tijdig met inschrijven want de Impulse camps verkopen snel uit.
Daarnaast worden de camps op vaste dagen en tijden geven. Kijk voor de exacte data en tijden op de pagina van het Impulse camp zelf.

Wat is de investering van Impulse camp?

De eenmalige investering van het Impulse camp is 550 euro. Hiervoor krijg je:
– 8 weken 3 keer per week 1 uur groepstrainingen met maximaal 4 personen.
– Persoonlijke, data driven trainings-, voedings- en suppletieplannen.
– Pulse cookbook. Vol met gezonde en makkelijk te maken recepten.
-4 weken online trainingsplannen voor na het traject.
– Volledig gegeven in de high end privé studio van Pulse.

Coronamaatregelen

Helaas kunnen we niet alles in handen houden, maar Pulse speelt zo goed mogelijk in op de mogelijke maatregelen omtrent Corona. Wij houden ons dan ook aan de maatregelen die het RIVM voorstelt. Kijk daarom voor de actuele maatregelen op de website van het RIVM.
Mocht het door omstandigheden voorkomen dat het Impulse Camp niet kan doorgaan door bepaalde maatregelen dan zullen wij dit zo snel mogelijk communiceren en de beste oplossing met je bespreken.

Onduidelijkheden? Stuur mij een berichtje!

Contact Us