Pulse Wassenaar | Over Pulse
De personal training studio van Pulse is gevestigd in wassenaar. En helpt u uw doelen en wensen op training, voedings en lifestyle gebied. Benieuwd wat de personal training van Pulse u kunt bieden? Neem dan contact op.
personal, training, prive, studio, wassenaar, lifestyle, begeleiding, afvallen, voedings, advies, coaching, voorschoten, leiden,
17183
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17183,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Visie Pulse

Pulse is opgericht door Bram Jansma en staat voor resultaat gericht te werk gaan. Niemand is hetzelfde en niemand verdient dan ook dezelfde begeleiding. Sommige mensen hebben simpelweg een stok achter de deur nodig terwijl anderen vanaf nul moeten beginnen. Iedereen is welkom bij Pulse. Zowel mensen die al jaren ervaring hebben als mensen die nu de stap in de goede richting willen zetten na jaren niets doen. De trainingen worden altijd een op een  gegeven zodat u de volle aandacht krijgt.  Ook het afwezig zijn van andere mensen tijdens uw training betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken om wat andere mensen denken en vinden. Door samen te werken, aandachtig te luisteren en door te vragen zal Bram er alles aan doen om de beste versie uit uw zelf te halen.

personal training wassenaar

Over Bram Jansma

Al zijn hele leven is Bram met sport bezig. Dit begon vanaf jongs af aan met basketbal wat daarna overliep in de sportklas van het middelbaar. Zo heeft Bram elke sport wel voorbij zien komen en beoefend. Het besluit was dan ook makkelijk gemaakt om de sport kant op te gaan en zijn passie te volgen!
Nadat Bram enkele jaren in verschillende sportscholen had gewerkt als fitness-, personal- en groepslestrainer wilde hij meer. Hij wilde zijn visie en passie gebruiken om mensen te helpen, mensen die op zoek waren naar een nog ongekend niveau van training, begeleiding en service. Vanuit deze visie is Pulse ontstaan. Een eigen privé studio waar alleen op afspraak en een op een wordt getraind. En dit alles op de nieuwste en beste apparatuur onder de deskundige begeleiding van Bram Jansma.
Na Fitvak A en Fitvak B volgde Bram vele cursussen bij bekende en succesvolle trainers / coaches in binnen- en buitenland en probeert hij up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding, training en lifestyle.

Opleidingen

 • Rijkserkende opleiding Fitvak A
 • Rijkserkende opleiding Fitvak B
 • Beroepsverening gewichtsconsulenten Nederland (BGN)
 • Care for Women; Vrouwen en hormonen voor de voedingspecialist
 • Ralph Moorman; Hormoonfactor trainer
 • Charles Poliquin; Mastery of program design
 • Charles Poliquin; Biomechanical assessment
 • Christian Thibaudeau; Hypertrophy course
 • Stéphane Cazeault; Program design course
 • Luke Leaman (Muscle Nerds); Foundation course level 1 & 2
 • Luke Leaman (Muscle Nerds); Program design

Waar gelegen?

Benieuwd wat Bram voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Naam (verplicht)

  Email adres (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht