4 STAPPEN NAAR EEN NIEUWE LEVENSSTIJL, ZET JIJ DE EERSTE?

Personal training bij Pulse draait om u! Persoonlijk opgestelde plannen, trainen op afspraak en altijd trainen in de luxe studio zonder andere mensen aanwezig. Benieuwd hoe Pulse te werk gaat? Lees hieronder meer.

Stap 1

KENNISMAKINGSGESPREK
Het begint allemaal met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we uw doelen en wensen en hoe ik hierin kan bijdragen.

personal trainer bram wassenaar

Stap 2

INTAKE

Nadat we elkaar beter hebben leren kennen en de doelen, wensen en de planning zijn doorgenomen plannen we de intake in. Tijdens de intake worden enkele uitgebreide startmetingen gedaan om zo een goede startpositie te krijgen. Vanuit hier gaan we aan de slag met zowel de training als voeding en levensstijl.

gewichtsconsulent

Stap 3

TRAINING
Nadat we de intake hebben gehad en de metingen zijn volbracht kunnen we aan de slag. De trainingen vinden plaats in de luxe ingerichte studio van Pulse. Bij Pulse betekent personal training ook echt personal. Dit houdt in een persoonlijk opgesteld plan en geen andere mensen aanwezig tijdens uw training, maar wel altijd onder begeleiding van mij; Bram Jansma.

pulse studio impulse camp

Stap 4

TRAJECT METINGEN EN DOEL BEHALEN
Om goed de progressie bij te houden volbrengen we tijdens het traject enkele metingen. Mocht er iets niet goed gaan wordt er direct ingegrepen om zo de juiste koers te blijven varen en de door uw bepaalde doelen en wensen te behalen.

pulse-wassenaar-personal trianing studio-3

JA IK WIL DE EERSTE STAP ZETTEN!

Vul het contact formulier hier onder in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Contact NL

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.