Pulse Wassenaar | Personal training
Personal training in Wassenaar en gegeven in de prive studio van Pulse. Altijd 1 op 1 begeleiding. Ook makkelijk bereikbaar uit voorschoten, leiden en omgeving. Onder andere hulp bij afvallen, levensstijl veranderen, voeding en meer. Personal training en erkend gewichtsconsulent.
personal, training, gewichtsconsulent, prive, studio, wassenaar, lifestyle, begeleiding, afvallen, voedings, advies, coaching
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Personal training

4 STAPPEN NAAR EEN NIEUWE LEVENSSTIJL, ZET JIJ DE EERSTE?

Personal training bij Pulse draait om u! Persoonlijk opgestelde plannen, trainen op afspraak en altijd trainen in de luxe studio zonder andere mensen aanwezig. Benieuwd hoe Pulse te werk gaat? Lees hieronder meer.

personal training wassenaar

STAP 1

KENNISMAKINGSGESPREK

Het begint allemaal met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we uw doelen en wensen en hoe ik hierin kan bijdragen.

gewichtsconsulent

STAP 2

INTAKE

Nadat we elkaar beter hebben leren kennen en de doelen, wensen en de planning zijn doorgenomen plannen we de intake in. Tijdens de intake worden enkele uitgebreide startmetingen gedaan om zo een goede startpositie te krijgen. Vanuit hier gaan we aan de slag met zowel de training als voeding en levensstijl.

pulse wassenaar studio 2

STAP 3

TRAINING

Nadat we de intake hebben gehad en de metingen zijn volbracht kunnen we aan de slag. De trainingen vinden plaats in de luxe ingerichte studio van Pulse. Bij Pulse betekent personal training ook echt personal. Dit houdt in een persoonlijk opgesteld plan en geen andere mensen aanwezig tijdens uw training, maar wel altijd onder begeleiding van mij; Bram Jansma.

personal trainer wassenaar

STAP 4

TRAJECT METINGEN EN DOEL BEHALEN

Om goed de progressie bij te houden volbrengen we tijdens het traject enkele metingen. Mocht er iets niet goed gaan wordt er direct ingegrepen om zo de juiste koers te blijven varen en de door uw bepaalde doelen en wensen te behalen.

JA IK WIL DE EERSTE STAP ZETTEN!

Vul het contact formulier hier onder in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

    Naam (verplicht)

    Email adres (verplicht)

    Telefoon nummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht